Hoeveterras

In een landelijk kader kan je op ons hoeveterras genieten van een heerlijk ijsje, gemaakt met dagverse biologische koemelk, in een mooie rustige omgeving.
We bieden ook andere hoeveproducten aan, zoals heerlijke verse pannenkoeken, chocolademousse, pudding, milkshakes, yoghurt, platte kaas. Ook kan u genieten van onze heerlijke ijscoupes en verrassend dessert van het huis. Ook voor een drankje, aperitiefje, grote en kleine honger kan er een stop gemaakt worden op ons hoeveterras. Zo hebben we een heerlijke biologische Boer Bart burger, verse soep of een boerenboterham met kaas of hesp op onze menukaart staan. Blaas even uit in onze landelijke setting, voor je de fiets weer opstapt voor een fijne tocht.

Wist je dat? Buiten de openingsuren verhuren wij ons zaaltje ook privé.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Bedrijfsbezoek bij boer Bart

Speelweide

Voor de kinderen is er een ruime speelweide voorzien, waar ze kunnen ravotten en spelen naar hartenlust. Ook kunnen ze kennismaken met onze verschillende neerhofdieren die vrolijk staan de grazen op de rondom gelegen weides. Of een kijkje nemen bij de cavia’s en konijnen, die zich vlakbij de speeltuin bevinden.

Zaaltje

Sinds mei 2018 beschikken we ook over een consumptiezaaltje. Bij slecht weer kan je daar, bij de houtkachel, genieten van onze lekkere hoeveproducten.

Speelschuur Nieuw

Sinds 2024 is er nu ook een speelschuur! Dit betekent dat de kinderen bij typisch Belgisch regenweertje toch ook een leuke tijd kunnen beleven in de speelschuur van Boer Bart. Ze kunnen er rijden met de go- carts en tractors, tekenen en knutselen, spelen in de tipitent, ijsjes maken in de cremerie,... gewoon zichzelf zijn en spelen naar hartenlust!

Probeer onze picknickmand!

Mits reservatie vooraf kunnen ook picknickmanden geconsumeerd worden op onze weide. Meer info vind je terug onder producten.

Grote groepen

Wil je graag ons hoeveterras of boerderij bezoeken met een grotere groep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we hebben diverse standaard formules en kunnen ook iets op maat uitwerken!

Openingsuren

Vanaf 30 maart t.e.m. 29 september 2024 open op zaterdag, zon- en feestdagen van 11u tot 18u.

Op woensdag 1 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni uitzonderlijk gesloten.

Tijdens de maanden juli en augustus zijn we elke dag open, behalve op donderdag en vrijdag. Op donderdag 15 augustus uitzonderlijk open.

Enkele sfeerbeelden

Zicht op onze verbruikszaal
Verbruikszaal
Genieten onder onze prachtige boom

Genieten van een ijsje
Een koe melken
Kinderen met konijntjes

Geit
Ganzen en zicht op de velden
Lammetjes

Koeien in weide
Geit
Kinderijsje