Hoeveterras

In een landelijk kader kan je op ons hoeveterras genieten van een heerlijk ijsje, gemaakt met dagverse koemelk, in een mooie rustige omgeving.
We bieden ook andere hoeveproducten aan, zoals heerlijke verse pannenkoeken, chocolademousse, pudding, milkshakes, yoghurt, platte kaas. Ook kan u genieten van onze heerlijke ijscoupes en verrassend dessert van het huis.

Sinds mei 2018 beschikken we ook over een consumptiezaaltje. Bij slecht weer kan je daar, bij de houtkachel, genieten van onze lekkere hoeveproducten.

Wist je dat? Buiten de openingsuren verhuren wij ons zaaltje ook privé.
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Bedrijfsbezoek bij boer Bart

Speelweide

Voor de kinderen is er een ruime speelweide voorzien, waar ze kunnen ravotten en spelen naar hartenlust. Ook kunnen ze kennismaken met onze verschillende neerhofdieren die vrolijk staan de grazen op de rondom gelegen weides.

Probeer onze picknickmand!

Mits reservatie vooraf kunnen ook picknickmanden geconsumeerd worden op onze weide. Meer info vind je terug onder producten.

Grote groepen

Wil je graag ons hoeveterras of boerderij bezoeken met een grotere groep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we hebben diverse standaard formules en kunnen ook iets op maat uitwerken!

Openingsuren

Vanaf 1 april t.e.m. 24 september open op zaterdag, zon- en feestdagen van 11u tot 18u.

Tijdens de maanden juli en augustus zijn we elke dag open, donderdag en vrijdag gesloten (behalve op 21 juli).

Enkele sfeerbeelden

Zicht op onze verbruikszaal
Verbruikszaal
Genieten onder onze prachtige boom

Genieten van een ijsje
Een koe melken
Kinderen met konijntjes

Geit
Ganzen en zicht op de velden
Lammetjes

Koeien in weide
Geit
Kinderijsje